Opinnäytetyö ja harjoittelu

Etsitkö opinnäytetyöpaikkaa tai tarvitsetko harjoittelukokemusta opintojesi aikana?

Kerro meille, mistä aiheista olisit kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi ja milloin suunnitelmissasi on valmistua. Katsotaan yhdessä, mitä voimme tarjota. Voit myös itse ehdottaa aihetta meille.

Tarjoamme opintojen aikaiseen harjoitteluun monipuolisia infra-alan työtehtäviä, joissa pääset oppimaan käytännössä opiskelemaasi alaa ja hyödyntämään oppimiasi taitoja.

Kerro meille hieman itsestäsi ja opinnoistasi. Missä vaiheessa opintojasi olet, mitkä tehtävät sinua kiinnostavat ja mille ajalle harjoittelusi sijoittuu.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Kuulumme Tampereen kaupunkikonserniin ja olemme täysin Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Liikevaihtomme on yli 50 milj. euroa ja vakituisen henkilöstömme määrä noin 300 henkilöä. Kesäkaudella työllistämme vuosittain yli 100 kesä- ja kausityöntekijää. 

Sujuvoitamme tamperelaisten arkea ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä. Meillä teet työtä paikallisesti ja mikä tärkeintä, hommat meillä ovat sellaisia, että kättensä jäljet näkee varmasti. Erilaisia työtehtäviä tarjoamme niin laajalla skaalalla, että vaihtelua löydät halutessasi talon sisältäkin. Tärkeää meille on, että viihdyt ja saat haastaa itseäsi juuri sopivasti. Meillä pääset oppimaan monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä.

Meille on tärkeää yhdessä menestyvä ja hyvinvoiva henkilöstö. Yhdessä sopimamme arvot ohjaavat tapaamme toimia ja kannustavat yhteistyöhön. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin ja arvojemme siemenenä onkin ajatus: Onnistumisia tehdään yhdessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelin *
Lähetämme sinulle työnhakuasi koskevaa tietoa sähköpostilla. Vastaanottaaksesi viestimme on tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
Sähköpostiosoite *
Omistan tämän sähköpostiosoitteen ja olen tarkistanut, että se on kirjoitettu oikein.
Linkki LinkedIn -profiiliin
Koulutustaso
Ylin suoritettu tutkinto
Kerro itsestäsi
Miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä ja meistä työpaikkana? *
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Mistä sait tiedon tästä tehtävästä?
Saammeko käyttää hakemustasi myös muissa rekrytoinneissamme?
Liitteet
Tiedoston koko max. 5120 kt. Sallitut tiedostot: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx.
CV
Tiedoston koko max. 5120 kt. Sallitut tiedostot: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx.
Muut liitteet